Tarieven

Mijn tarieven

  • Het tarief voor een individuele therapiesessie online of op locatie is €93,-. Een individuele sessie duurt ongeveer een uur.
  • Een mindfulness-sessie is online, kost €49,- en duurt ongeveer 30 tot 45 min. Je kunt deze ook als pakket afsluiten voor 8 sessies in 8 weken en dan betaal je €350,- (in plaats van €392,- voor losse sessies). 
  • Hoeveel sessies nodig zijn hangt af van jouw wensen. Van even samen sparren tot meerdere sessies om met patronen aan de slag te gaan: jij beslist en je bent vrij om te stoppen wanneer je wil. Over het algemeen bestaat een ACT-traject uit ongeveer 6 tot 10 sessies.

Omdat Mind your life geregistreerd is bij de beroepsvereniging NFG en de koepelorganisatie RBCZ kunnen de sessies – afhankelijk van je verzekeringspakket- deels worden vergoed. Je eigen risico wordt hierdoor niet aangesproken en een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

 

 

 

  • Relatietherapie kost €140,- per stel. Een sessie relatietherapie duurt een uur tot 1,5 uur.
  • Afhankelijk van de hulpvraag bepalen we samen het gewenste aantal sessies. Over het algemeen neemt een IBCT relatietherapietraject 10 sessies in beslag, los van de intake. Jullie zijn uiteraard vrij om na iedere sessie te stoppen, of langer dan 10 sessies door te gaan. 

Zorgverzekeraars bieden geen vergoedingsmogelijkheden voor relatietherapie, met uitzondering van CZ.

Extra informatie

Laat je huidige financiële situatie de kosten van de sessies niet toe? Geef mij dit vooraf aan en dan bespreken we de mogelijkheden. 

De bedragen zijn vrijgesteld van BTW.  

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig, omdat eventuele vergoeding plaatsvindt vanuit het aanvullende pakket. Je eigen risico wordt niet aangesproken en je kunt je rechtstreeks bij mij aanmelden. 

 

 

Klaar om als chauffeur de route van jouw leven te bepalen?